Webhosting en domeinregistratie

Automatisering voor het MKB

THandsPlus is een ICT dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van ICT vraagstukken. Dit doen wij voornamelijk voor kleinere en middelgrote ondernemingen (MKB).

ITHPcloud webhosting

Een snelle website wordt beter gevonden. Daarom is het Webhostingpakket van ITHP  standaard snel. Zo blijven bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina’s. De snelheid komt voort uit de razendsnelle servers waar het hostingplatform op draait.
Daarnaast staan altijd voor u klaar bij computerproblemen of storingen aan andere digitale apparaten.

Een veilige website heeft een slotje voor de URL. Daarom is het Webhostingpakket van ITHandsPlus gratis uitgerust met een SSL-certificaat. Op die manier is de verbinding tussen jouw website en de bezoeker automatisch beveiligd.

Maak je website compleet met onze autmatische installatie of je kunt er zelf een CMS op zetten. Jouw website staat hoe dan ook zo online. Het Webhostingpakket is inclusief gratis e-mail.

 

 

 

 WordPress en meer

Geen gedoe met installeren van WordPress, want dat doen wij gewoon voor je. Daarnaast kun je bij ons nog kiezen uit vele andere applicaties zoals bijvoorbeeld Joomla, of speciale webshop software.

Maar liefst een derde van het internet bestaat uit WordPress websites. Geen enkel ander CMS kan daar aan tippen. Gebruik WordPress voor een eenvoudige blog, maar ook als je grote plannen hebt.

Jouw WordPress website draait op het hostingplatform van ITHPcloud.

 

 

Je bent er als ondernemer helemaal klaar voor: een website die past bij je bedrijf, bij je product en natuurlijk bij wat jullie willen uitstralen.

De oude website is te statisch en past niet meer bij deze tijd. Het is daarom tijd voor het laten bouwen van een nieuwe website.Je wilt dat je website werkt op een tablet, computer en mobiele telefoon. Maar… wat zijn de kosten om een website laten maken?

De prijs van een nieuwe website kan verschillen van 495 tot 10.000 euro. Het ligt er maar net aan wat je allemaal wil en waarvoor je de website gaat gebruiken. Een strak design voor homepage met een paar achterliggende pagina’s is uiteraard goedkoper.

Basis website bij ITHP 495,—

Neem contact op: 0180—594 000

 

Website laten maken

Webdevelopment, ITHandsPlus

× Waarmee kan ik je helpen?