VOIP

Totaalcommunicatie: altijd en overal bereikbaar

ITHandsPlus maakt communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. Kies zelf de vorm van communicatie die het beste bij de situatie past. Of dit nu chat, bellen of videobellen is. Eén op éen, of juist in groepsverband. En ook desktopdelen, filesharing en real-time de beschikbaarheidsstatus van collega’s inzien.

Hosted Telefonie

De telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw organisatie.

Vast-mobiel integratie

Maak met Vast-mobiel integratie gebruik van alle mogelijkheden van de hosted telefooncentrale op uw smartphone. Eventueel zonder tussenkomst van een app, één nummer overal bereikbaar

Slimme integratie

Communiceer efficiënter en effectiever met CRM- en ERP-integratiemogelijkheden. Altijd de juiste gegevens bij de hand voor een optimaal gesprek.

MANAGED VOIP

Voordelen:

  • Geen investering in eigen centrale nodig
  • Integratie van mobiele telefoons mogelijk
  • Gespreksopname mogelijk
  • Centrale altijd up-to-date zonder extra service contract
  • Aanzienlijke besparingen mogelijk
  • Makkelijk schaalbaar
  • Toekomstbestendig

Managed VoIP is een telefonieoplossing (ook wel bekend onder de naam Cloudtelefonie), welke wordt geleverd als een dienst, in tegenstelling tot een conventionele telefonieoplossing waarbij een telefooncentrale op de klantlocatie staat. De telefooncentrale wordt namelijk in onze datacenters gehost. Er hoeft dus geen investering te worden gedaan in een centrale, uw klant betaalt een bedrag per maand per gebruiker.

Ook is het mogelijk mobiele aansluitingen deel te laten uitmaken van de bedrijfstelefooncentrale. In tegenstelling tot andere leveranciers die dit bieden, is het bij onze oplossing niet nodig een nieuw mobiel abonnement af te sluiten. De bestaande mobiele abonnementen kunnen hiervoor worden gebruikt zolang het gebruikte toestel een smartphone is met als besturingssysteem IOS of Android.

× Waarmee kan ik je helpen?