loader image

Uw werkwijze is uniek, uw bedrijfsprocessen zijn uniek. Waarom dan niet uw software?

Standaard software is gemaakt op basis van de wensen van de massa, niet op uw wensen.

Wat is maatwerk software?

Maatwerk software is; “software die speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld is en meegroeit met de veranderingen in uw organisatie”.

Het bevat alleen de functies die u gebruikt en doet precies wat u van de software verlangt. Daarnaast ben u de eigenaar van het systeem en betaalt u geen periodieke licentiekosten.

In de praktijk zijn standaard oplossingen vaak gericht op één proces in een organisatie, daardoor moet u meerdere pakketten aanschaffen om uw organisatie te automatiseren. Maatwerk software ondersteunt meerdere processen en integreert deze in één enkel ERP-systeem waardoor alle informatie op te vragen is.

Maatwerk software stelt u in staat om de software naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen, uw werkwijze is tenslotte uniek.

Voordelen van maatwerk software

Maatwerk software kent vele vooroordelen, zo zou het bijvoorbeeld vele malen duurder zijn dan standaard software.

In tegenstelling tot standaard software betaalt u alleen voor de functies die u ook daadwerkelijk gebruikt. Door onze kennis en ervaring te combineren met uw werkwijze kunnen wij snel een goed systeem voor u samenstellen, dat uiteindelijk naar uw wens wordt ontwikkeld. Hieronder staan enkele voordelen van maatwerk software:

Maatwerk software:

  • Sluit naadloos aan op uw organisatie,
  • Is gemakkelijk te koppelen aan bestaande software,
  • Groeit mee met uw organisatie,
  • Bevat geen overbodige functies,
  • Verbetert de productiviteit van uw medewerkers,
  • Ondersteunt verschillende bedrijfsprocessen.

Bent u benieuwd wat maatwerk software kan betekenen voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak, klik hier.

Bel Me Terug

Kennis van branche en bedrijfsproces

Software ontwikkelen op maat is meer dan het bouwen van code.

Het gaat om de juiste vertaling van het bedrijfsproces. Niet een programmeur, maar een ervaren bedrijfskundige analyseert samen met u het te ondersteunen bedrijfsproces en vertaalt dit naar een passend systeemontwerp.

Daarbij blijft onze inzet niet beperkt tot het vertalen van de gestelde eisen en wensen. Graag delen wij onze ervaring uit eerdere projecten en attenderen onze relaties op nieuwe kansen en besparingen die door maatwerk software gerealiseerd kunnen worden.

Op tijd en voor een vast bedrag

Wij maken vaste afspraken voor een vaste functionaliteit.

U wilt tenslotte zekerheid over de kosten van uw maatwerk software en zeker geen verrassingen achteraf. Door onze rijke bibliotheek aan standaard modules voor CRM, voorraadbeheer, orderregistratie, facturatie, dossieradministratie en meer blijven de kosten laag en de doorlooptijd kort. Onze maatwerk software is geen Spartaanse bezigheid meer, maar een elegante manier van stapelen van verschillende componenten.

Zorg voor kwaliteit

De zorg voor kwaliteit is sterk verweven in onze ontwikkelmethode.

Teststraten volgens de OTAP methode (Ontwikkeling Test Acceptatie Productie) waarborgen dat onze maatwerk software voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u verwacht en die wij dus ook stellen.

U krijgt  garantie op de software die we voor u realiseren zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Door ons gemaakte maatwerksoftware is geschikt voor diverse systemen waaronder Windows, Apple en mobiele apparaten.
Tevens kan de door ITHandsPlus ontwikkelde software naadloos aansluiten op websites.

computerdevicesITHPsoftware

Kwalitatieve en betrouwbare software die met u meegroeit

Voor ZZP en eenmanszaak | Voor midden- en kleinbedrijf

applelogoithpwindowslogoithp

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand