loader image

Een goed werkende verbinding, naar het internet en de bekabeling, is essentieel voor het gebruik van hedendaagse automatisering. ITHandsPlus begrijpt dat snelle en stabiele verbindingen cruciaal zijn voor uw bedrijfsvoering. ITHandsPlus biedt u de oplossingen op het gebied van connectiviteit om te garanderen dat verbindingen en systemen permanent in de lucht zijn.

Cruciaal voor VoIP en web applicaties

Verschillende verbindingen
Het belangrijkste voor IP telefonie en webapplicaties  is een stabiele internet verbinding. Daarnaast is het belangrijk dat de modem / router is afgestemd op de capaciteit van het aantal toestellen, gelijktijdige gesprekken en internet gebruikers.

Internetverbindingen kennen een bepaalde overboekingswaarde. Deze waardes zijn vaak te vinden in de kleine lettertjes van de overeenkomst. Consumenten of telewerklijnen hebben vaak een waarde van 1 op 40 of zelfs 1 op 60.

Een verbinding van 1 MB bijvoorbeeld (up of down) deelt men met 40 of 60 andere gebruikers. Het is steeds vaker mogelijk om de lijn te splitsen (Dual PVC) waarin men een bepaalde snelheid reserveert voor telefonie zonder overboekingwaarde. Ook ITHP levert dit soort verbindingen om een stabiele lijn te garanderen.
De ADSL, ADSL2+ en SDSL-verbindingen van ITHP zijn ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Bij alle verbindingen geven wij de mogelijkheid van een diverse Service Lever Agreements (SLA).

Netwerk bekabeling en infrastructuur

ITHandsPlus, verzorgt zowel nationaal als internationaal projecten op het gebied van data- en telecommunicatie, beveiliging en electrotechniek.

Dit behelst advies, projectbegeleiding, uitvoer en het volledige onderhoud en serviceverlening van alle mogelijke technische installaties.

De structuur van de organisatie is gericht op flexibele dienstverlening en het bieden van een zo compleet mogelijke service.

ITHandsPlus is werkzaam in alle denkbare branches, van overheid tot industrie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en inventiviteit vormen het uitgangspunt voor alle te ondernemen activiteiten.

…Lees verder

Internet verbindingen

ITHP levert een compleet dienstenportfolio voor het MKB. De diensten starten met de verbinding over fiber, koper of 3G/4G. Als de verbinding is gerealiseerd kunnen alle mogelijke diensten worden aangeboden zoals Pinnen over IP, IP-VPN, Telefonie, Video, Firewall, Dataopslag en Backup, virtuele machines en Cloud applicaties.
Internet is onderdeel van elke ITHP IP-verbinding.

…Lees verder

ITHPconnect

ITHandsPlus is werkzaam in alle denkbare branches, van overheid tot industrie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en inventiviteit vormen het uitgangspunt voor alle te ondernemen activiteiten.

Voor ZZP en eenmanszaak | Voor midden- en kleinbedrijf

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand