loader image

Netwerk bekabeling

Wij opereren conform de internationale normen en landelijke voorschriften en volgens de specificaties van de hardware-leveranciers. Omdat ITHandsPlus volledig merk- en leverancieronafhankelijk is, zijn we in staat voor iedere situatie de meest optimale oplossing aan te bieden.

Gebouwbekabeling: Universeel ofwel gestructureerd.

  • UTP : AMP Tyco, R&M, Excel, Telegartner
  • FTP : AMP Tyco, R&M, Excel, Telegartner, Nexans
  • STP : AMP Tyco, R&M
  • Fiber Optic : Fiber to the desk, backbone technologie en out side plant
  • De netwerken van de toekomst:IMG 0033 kl

Infrastructurele werken

Ook de infrastructurele werkzaamheden die binnen een project noodzakelijk zijn kunnen wij voor u verzorgen.

Wij dragen dan zorg voor de nodige vergunningsaanvragen, doen de eventueel noodzakelijke Klic-melding en regelen het graafwerk of de onderboringen. Ook de levering en aanleg van HDPE mantel buizen en het afdekken van de kabel trace’s vallen binnen deze service.

Voor de campus netwerken verzorgen we vanzelfsprekend ook het blazen van de benodigde kabels in de HDPE buizen, multiducts of de aanleg van de kabels in nieuwe of reeds aanwezige voorzieningen.

Totaalleverancier

De ontwikkelingen op het gebied van automatisering gaan bijzonder snel.

Om onze relaties te helpen al deze ontwikkelingen het hoofd tebieden, hebben wij onze dienstverlening uitgebreid.
Bekabeld-, in koper of glasvezel of draadloos netwerk? Koppel alles wat u wilt in een netwerk en breng dit onder in een stand-alone rack of complete geconditioneerde serverruimte.

glas haspel

Glasvezeltechniek

Schaalbaar, Robuust, Kosteneffectief klaar voor wat nu is en wat de toekomst zal bieden.

Ook voor de glasvezelinfrastructuur in de gebouwen als verticale back-bone of in een campus oplossing als verbinding tussen de diverse gebouwen en/of gebruikers verzorgen we de gehele installatie, dit behelst advies, projectbegeleiding, uitvoer het volledige onderhoud en serviceverlening van alle onderdelen binnen de glasvezel installatie.

Wij verzorgen voor u de afmontage en het (fusie)lassen van zowel multimode als singlemode glasvezelkabels. Na de installatie van de glasvezelkabel wordt, de kwaliteit van de kabel de connector overgang en/of de eventuele las(spice) gemeten middels een OTDR- en/of dempingsmeting. Van elke afzonderlijke meting wordt een rapportage opgesteld.

Wij opereren conform de internationale normen en landelijke voorschriften en volgens de specificaties van de hardware-leveranciers. Omdat Datelcom volledig merk- en leverancieronafhankelijk is, zijn we in staat voor iedere situatie de meest optimale oplossing aan te bieden.

Glasvezelbekabeling: LAN of Campus oplossing.

Service, onderhoud en beheer

De specialisten van ITHandsPlus hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de data- en telecommunicatie. Kennis, ervaring en innovatie zijn kenmerken die volledig passen bij deze gespecialiseerde onderneming. Installatie van data-, en telecomapparatuur, metingen en netwerkonderzoek zijn zaken waarmee zij zich dagelijks bezighouden. De kennis van koper- en glasvezelbekabeling staat op een bijzonder hoog niveau.

Jarenlang is er kennis en ervaring opgedaan in branches zoals het bankwezen, vastgoed, retail, overslag en transport. Ook industriële automatisering is voor de specialisten van ITHandsPlus beslist niet vreemd. Op verzoek leveren zij bij oplevering een gedegen certificering, waardoor jarenlange garantie verstrekt wordt op alle passieve componenten.

Meetapperatuur-ITHandsPlus-netwerkspecialist
Voor uw netwerk en telecommunicatie apparatuur kan een scala aan servicecontracten worden afgesloten.

ITHandsPlus werkt volgens de internationale normen, voorschriften en conform de specificatie van de hardware leveranciers. Ze zijn door een groot aantal leveranciers gecertificeerd.

Op telecommunicatie gebied worden de volgende systemen geleverd en ondersteund: Siemens, Matra EADS, Avaya, Panasonic en Samsung.

ITHandsPlus: Uw partner voor ‘Value Added Services’

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand