loader image

Telefonie (VoIP)

Camera beveiliging

Online werken

Cloud services

ICT Beheer

Cloud services

De service die u mag verwachten

Van uw domeinnaam tot een complete, met SSL beveiligde webshop waar klanten direct kunnen afrekenen. Bij ITHandsPlus kunt u alles vinden om online te ondernemen. U krijgt bij ons niet alleen goede kwaliteit, u kunt ook rekenen op een perfecte service. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden zodat u zich kunt richten op dat wat belangrijk is, ondernemen.

Webhosting van ITHandsPlus in het kort

U wilt uw website snel, eenvoudig en goed live brengen. Met webhosting van ITHandsPlus zit u goed; genoeg capaciteit voor al uw pagina’s, geschikt voor uiteenlopende typen CMS (WordPress, Joomla!, Drupal) en deskundige ondersteuning door onze support afdeling. De flexibele pakketten van ITHP bieden u exact wat u nodig heeft, nu en in de toekomst.

HTTPS en het SSL-certificaat

In het kort zorgt een SSL-certificaat ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. Door het SSL-certificaat geeft u aan dat uw website betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is uw veilige website te herkennen aan een slotje voor de url in de adresbalk van de browser. Door hierop te klikken kan deze dan ook uw geverifieerde bedrijfsinformatie zien.

Office 365 werkt voor u

Richt uw aandacht op wat belangrijk voor u is. Gebruik ingebouwde intelligente oplossingen, vind nuttige informatie en verkrijg bruikbare inzichten om zo uw beste documenten te maken, zonder Office te verlaten. Houd uw Postvak IN onder controle en vind voortaan altijd probleemloos de nieuwste versies van documenten.

Waarom Office 365 bij ITHnadsPlus?

Professioneel en op maat advies welk pakket voor u het beste is
Lage prijs en flexibel abonnement; u kunt heel eenvoudig per maand opzeggen
Geweldige en professionele Nederlandstalige support
Uw Office 365 op uw maandelijkse ITHandsPlus factuur
 

Backup in de Cloud

Snel, safe en simpel met ITHandsPlus backup online

Online backup, ook wel IP backup genoemd is moderne en betrouwbare manier om uw waardevolle data te backuppen.
Bij een online werkplek wordt de backup automatisch geregeld. In alle andere gevallen kunt u voor het veilig backuppen van uw gegevens gebruik maken van onze zogenaamde “managed online backup”

Managed Anti Virus en Anti Malware

Bescherm uw apparaten en gegevens volledig tegen dreigingen

Geef nieuwe en onbekende dreigingen geen kans
Met meer dan 400 miljoen sensoren wereldwijd kunnen we de nieuwste dreigingen detecteren en analyseren voordat ze uw bedrijf in gevaar kunnen brengen en met Slimme scan, een functie die via de cloud werkt, kunt u dreigingen die zich schuilhouden in uw netwerk onopvallend opsporen. En dankzij de dagelijkse onzichtbare micro-updates wordt de antivirussoftware van ITHandsPlus ITBrain antivirus voortdurende bijgewerkt om ervoor te zorgen dat niets uw eindpunten in gevaar brengt.

(c) 2018 ITHandsPlus | Privacybeleid | Klachtenregeling | Powered by ITHandsPlus webhosting

Help-Desk
×
×

Winkelmand