loader image

Onderhoudscontract op hardware

ICT kostenreductie middels een onderhoudscontract
Wist u dat de uitgaven voor ICT soms sterk teruggedrongen kunnen worden? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Preventief onderhoud is hier een van. Door regelmatig uw systemen te controleren kunt u voorkomen dat de ICT middelen onverwacht uitvallen waardoor in korte tijd soms veel tijd en geld uitgegeven moet worden om alles weer werkend te krijgen. Vaak levert een kleine investering veel meer zekerheid en voorkomt onverwacht problemen.

Lees verder…

Reparatie van Computers

Voor veel PC’s is het vervangen van een defect systemboard nog steeds een dure aangelegenheid (vooral A-merken zoals Compaq, IBM, HP, Toshiba etc.). Microfix is in veel gevallen in staat om deze dure onderdelen nog te repareren. Dit betekent voor u dat u niet hoeft te betalen voor een nieuw board; u betaalt alleen voor een veel goedkopere reparatie.

Reparatie printers

Vaste reparatietarieven
Voor veel reparaties en onderhoudsbeurten hebben wij vaste tarieven. Deze prijzen zijn inclusief onderdelen en arbeidsloon. Als een reparatie niet in de prijslijst staat doen wij, indien het reparatiebedrag meer dan € 150,00 bedraagt, vooraf prijsopgave. ITHPfix biedt de volgende diensten: reparatie, reinigingsbeurt, servicebeurt, revisiebeurt.

On-site service
Kunt u uw printer niet missen of wilt u nog sneller en gemakkelijker geholpen worden dan kunnen wij de storing in de meeste gevallen ook aan huis verhelpen. Wij streven ernaar om tussen de 3 en 5 werkdagen de storing te verhelpen. Voor snellere responsetijden bieden wij de mogelijkheid van een onderhoudscontract (ITHPfixCare)

Garantie
Op revisiebeurten geven wij een half jaar garantie met een maximum van 100.000 pagina’s. Op alle overige reparaties geven wij drie maanden garantie. Dit geldt voor geleverde arbeid en onderdelen. Dit betreft dus niet het gehele apparaat.

Reparatie monitoren

Reparatie van laptop lcd schermen beeldschermen

ITHPfix heeft een gespecialiseerde afdeling voor het repareren van Laptop lcd beeldschermen. Ervaren technici kunnen uw defecte apparaat weer snel en vakkundig repareren en afregelen.

Vaste reparatietarieven
Voor de vervanging en reparatie hebben wij vaste reparatietarieven. U weet dus vooraf wat een reparatie gaat kosten. Voor het vervangen van een defecte of afgeknipte monitorkabel hebben wij een speciaal tarief.

Merken
ITHPfix is een merkonafhankelijk reparatiebedrijf. Wij repareren monitoren van elk merk!

Garantie
De garantietermijn bedraagt 3 maanden uitsluitend op de uitgevoerde werkzaamheden.

Reparatie laptops

Reparatie van Laptop moederbord.
Voor Laptops is het vervangen van een defect systembord nog steeds een dure aangelegenheid (vooral A-merken zoals Compaq, IBM, HP, Toshiba etc.). ITHPfix is vaak in staat om deze dure onderdelen te repareren. Dit betekent voor u dat u niet hoeft te betalen voor een nieuw bord; u betaalt alleen voor een veel goedkopere reparatie.

Laptop Scherm reparatie
Laptopscherm defect? Laptopscherm blijft zwart? Laptopscherm donker? Laptopscherm kapot? Laptopscherm vervangen? Laptop screen repair? laptop screen black?

ITHPfix repareert laptop schermen, door vervangen van de backlight inverter of vervangen van het LCD panel. Wij vervangen het lcd scherm ook bij u aan huis, tijdelijk zelfs zonder voorrijkosten. In de werkplaats kunt u wachten op uw lcd scherm reparatie, als u een afspraak maakt.

Reparatie van servers

ITHPfix heeft een gespecialiseerde afdeling voor het repareren van servers. Ervaren technici kunnen uw defecte apparaat weer snel en vakkundig repareren en afregelen.

Reparatie in de werkplaats of on-site
U kunt voor het aanleveren in onze werkplaats gebruik maken van onze Pick-up & Return service maar u kunt uw defecte apparaat ook zelf langs brengen in Ouderkerk aan den IJssel of Voorhout. Daarnaast hebben wij een Benelux dekkende buitendienst.

Merken
ITHPfix is een merkonafhankelijk reparatiebedrijf. Wij repareren servers van elk merk!

Garantie
De garantietermijn bedraagt 3 maanden uitsluitend op de uitgevoerde werkzaamheden.

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand