loader image

Zorgeloos uitbesteden

ITHPfix geeft u de mogelijkheden om u te concentreren op uw core business door uw ICT omgeving aan ons uit te besteden. Een volledige uitbesteding kan, maar ook het uitbesteden van een deel van de werkzaamheden. Het Microfix klantenbestand bestaat uit veschillende branches, kennis van uw branche is dus aanwezig. Onze medewerkers zijn gecertificeerd zodat we u op de juiste manier van dienst kunnen zijn.

Standaard onderhoudscontract

Nextday reponse, ma t/m vrij, 08:30-17:00 (4 uur optioneel) inclusief onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten. Jaarlijks een keer preventief onderhoud. Vervangende apparatuur als reparatie niet binnen 2 dagen na storingsmelding mogelijk is. Exclusief supplies, maintenancekits en printerheads.

24 uurs contract

4 uur responsetijd, 7 dagen per week, 00:00-24:00 (2 uur optioneel) inclusief onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten. Vervangende apparatuur als reparatie niet binnen 8 uur na storingsmelding mogelijk is. Exclusief supplies, maintenancekits en printerheads.

Servicepack

Nextday reponse, ma t/m vrij, 08:30-17:00 (4 uur optioneel) inclusief onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten. Vervangende apparatuur als reparatie niet binnen 2 dagen na storingsmelding mogelijk is. Exclusief supplies, maintenancekits en printerheads.

Uitbreiding fabrieksgarantie

ITHPFixPack biedt een aantrekkelijke uitbreiding op de standaard fabrieksgarantie van uw hardware. Met ITHPFixPack kunt u naar keuze de garantietermijn verlengen, of de response- of reparatietijd bekorten. ITHPFixPack is beschikbaar in standaard en bedrijfsspecifieke support niveaus. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een optimale ondersteuning tegen de laagst mogelijke kosten.

BinnenITHPFixPack kunt u alle belangrijke onderdelen van uw IT infrastructuur onderbrengen zoals:

  • hardware voor servers
  • systemen voor dataopslag
  • netwerkproducten
  • workstations, desktop pc´s, notebook pc´s en handheld pc´s
  • printers en apparatuur voor digitale beeldbewerking

Indien u de ITHPFixPack tegelijk met het product aanschaft, bespaart u kosten bij het upgraden of het uitbreiden van uw garantie. Daarnaast zijn er voor veel producten zogenaamde `post warranty´ services beschikbaar. Hierdoor blijft de bedrijfszekerheid gegarandeerd, ook nadat de fabrieksgarantie is verlopen. Met ITHPFixPack haalt u meer rendement uit uw investeringen in hardware en software.

Voordelen van een ITHPFixPack
ITHPFixPack is erop gericht de beschikbaarheid van uw systemen langdurig te waarborgen. Hierdoor hebben ICT storingen een minimale impact op de productiviteit van uw organisatie.

Met een ITHPFixPack

  • beschikt u over consistente en voorspelbare ondersteuning voor bedrijfskritische IT middelen
  • is budgetplanning eenvoudiger dankzij vaste prijzen inclusief onderdelen en arbeidsloon
  • kiest u de Service Levels voor reactie- en reparatietijden die passen bij uw bedrijfsbehoefte
  • zijn uw ICT investeringen beter beschermd

De beschikbaarheid van FixPack kan per merk en product verschillen..

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand