loader image

Telefonie op topniveau

Ontdek de voordelen
Niet alleen de belminuten maar ook de telefooncentrales, de onderhoudscontracten en de diverse systemen op de verschillende locaties zorgen soms voor zeer hoge en onvoorspelbare kosten.

Met IP telefonie van ITHPvoip worden uw vestigingen, eventueel ook in het buitenland, onderling gekoppeld op basis van IP (Internet Protocol). Dit betekent dat meerdere centrales worden gekoppeld tot één grote centrale met één nummerplan. Hierdoor kunt u zonder kwaliteitsverlies telefoongesprekken en data uitwisselen, zonder dat u hiervoor telefoonkosten betaalt.

Voordelen voor eenieder

Van particulier tot MKB tot multinational
Communicatie is voor iedereen belangrijk. Of het nu gaat om de troepen in Afghanistan, de zelfstandige ondernemer op de hoek, de grote multinationals wereldwijd of de gezinnen bij u in de straat: iedereen heeft belang bij een goede kwaliteit en bereikbaarheid voor zijn klanten, familie en relaties.

contact

Advies en installatie

Omdat een goed netwerk alleen niet voldoende is
Besparen op telecommunicatie mag geen aderlating zijn op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geven wij niet alleen alle aandacht aan de betrouwbaarheid van ons netwerk, maar ook aan de deskundigheid van onze partners voor advies en installatie. Door de diversiteit aan IP oplossingen hebben wij ook een scala aan gekwalificeerde engineers, met eigen specialiteiten. Vul dit formulier in zodat wij u, afhankelijk van uw wensen, in contact kunnen komen voor een vrijblijvend advies.

Of wilt u meer halen uit uw IP telefonie? Daar waar nodig attenderen wij onze klanten op innovatieve producten en nieuwe technieken om de communicatie nog efficiënter en economischer te organiseren! Maak uw persoonlijk account account aan en ervaar de mogelijkheden van ITHPvoip.

Meer info, klik hier

Aanmelden voor ITHPvoip, klik hier…

voipcat

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand