loader image

Alles online!

24 uur per dag, 7 dagen in de week
Binnen enkele minuten kunt u bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer, waarbij u de keuze heeft uit Nederlandse nummers maar ook uit Internationale nummers van zo’n 55 verschillende landen ter wereld. Wilt u graag uw vertrouwde nummer blijven gebruiken? Dat kan door uw huidige telefoonnummer te porteren naar uw ITHPvoip account. Wilt u ook gebruik maken van de ITHPvoip virtuele telefooncentrale? Binnen 5 minuten heeft is alles geregeld en is het actief!

Aanmelden

Een paar eenvoudige stappen!
Om gebruik te maken van onze diensten, dient u eerst een account aan te maken. Nadat u de NAW-gegevens heeft ingevuld, krijgt u een bevestigingsmail toegezonden. In deze mail staan de account gegevens die nodig zijn voor het aanmelden van bijvoorbeeld uw IP telefoontoestel of modem. Klanten in Nederland krijgen bij het aanmaken van een account automatisch een gratis 085-telefoonnummer toegewezen waarop u inkomende gesprekken kunt ontvangen. Dit nummer is voor testdoeleinden bedoeld en blijft eigendom van ITHP.

Indien een gebruiker dit nummer voor andere doeleinden wil gebruiken, zal hiervoor een overeenkomst worden aangegaan van 1 jaar met een maandelijkse / jaarlijkse contributie. Na het verstrijken van de overeengekomen contractstermijn is de klant vrij om het nummer mee te nemen naar een andere provider.

Wat heeft u nodig?

Hardware en/of software
Er zijn vele verschillende apparaten op de markt om met uw ITHPvoip account te kunnen bellen of gebeld te worden. Misschien heeft u al een modem in huis waarop telefoonaansluitingen zitten of een DECT toestel dat IP telefonie ondersteunt.

Het is tevens mogelijk om via uw computer of met uw GSM toestel te bellen. Dit kan met behulp van een stukje software, de zogenaamde Softphone. Enkele voorbeelden zijn terug te vinden op onze Softphone pagina. Let wel: de geluidskwaliteit met een Softphone is sterk afhankelijk van de microfoon, de speakers en de internetverbinding die u gebruikt.

Meer info, klik hier

Aanmelden voor ITHPvoip, klik hier…

voipcat

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand