loader image

De Virtuele Telefooncentrale

De virtuele telefooncentrale (VPBX) is een hosted applicatie die werkt als een telefooncentrale. Hiermee heeft u geen hardware centrale meer op locatie nodig, maar wordt u aangesloten op een applicatie die wij op verschillende datacenters ter wereld voor u hosten. Doorschakelen, doorverbinden, voicemail, enz. is allemaal op afstand in te stellen.

Telefoonnummers

Als Nederlandse telecomprovider host en levert ITHPvoip telefoonnummers uit alle regio’s in Nederland. Daarnaast kunnen wij ook internationale nummers leveren uit meer dan 55 verschillende landen ter wereld. Binnen een aantal minuten kunt u een telefoonnummer online activeren en gebruiken.

Servicenummers

Servicenummers zijn telefoonnummers die niet zijn gebonden aan een regio. Over het algemeen beginnen deze nummers met 0800, 0900, 085 en 088. Uiteraard kennen we nog veel meer van dit soort nummers. ITHPvoip levert en host niet alleen nationale servicenummers, maar ook internationale! Wat dacht u van één en hetzelfde nummer binnen heel Europa?

Uw nummer porteren

Als u volledig overstapt naar ITHPvoip, kan uw besparing ten opzichten van uw huidige provider oplopen tot ruim € 240,- per jaar! Wilt u uw huidige telefoonnummer behouden? Dat kan! Wij vragen de portering aan en zeggen uw huidige aansluiting voor u op. Zo kunt u op uw vertrouwde nummer via ITHPvoip bellen en gebeld worden, zoals u nu gewend bent.

Fax2Mail

Met onze Fax2Email dienst heeft u de mogelijkheid om faxen via de e-mail te ontvangen. Het faxnummer wordt gekoppeld aan de faxserver van ITHPvoip, waarna binnenkomende faxen kunnen worden doorgestuurd naar één e-mailadres. Fax2Email is dé ideale dienst wanneer u zelf uw faxen wilt selecteren.

SIP Trunk

U kunt een SIP Trunk vergelijken met een traditionele telefoonlijn, met als verschil dat alle inkomende en uitgaande gesprekken via uw internetverbinding lopen en niet via de ‘gewone’ telefoonlijn. Spraak en data gaan dus over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken. ITHPvoip zorgt ervoor dat u daar waar nodig wordt verbonden met het ‘normale’ telefoonnetwerk.

Mobiele VoIP

Wist u dat u met uw ITHPvoip account ook met uw GSM tot 80% goedkoper kunt bellen? Het enige dat u hoeft te doen, is uw GSM nummer aan ons door te geven en wij koppelen dit aan uw ITHPvoip account. Heeft u nog geen account? Neem contact met ons op.

Internet verbinding

De telefonie van ITHPvoip gaat geheel via internet dus het is erg belangrijk dat u een goede internetverbinding heeft. Wilt u meer dan drie toestellen aansluiten, dan moet u er rekening mee houden dat een standaard internetverbinding niet voldoende is. Ook voor hoogwaardige internetverbindingen kunt u bij ITHPvoip terecht.

Meer info, klik hier

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand