loader image

Update: Nieuwe functies bij ITHP beheerde Anti-Malware | Anti-virus

ITHITHP ANTI-MALWARE

Nieuwe functies bij ITHP beheerde Anti-virus en Anti-Malware | Voor meer info bel: 0180 594 000 | Info@ITHandsPlus.nl

Wat is er nieuw!

+ Automatische USB scan +

+ Tray Icon +

Nieuw: Tray Icon voor ITHP Anti-Malware

Er is een nieuwe update van ITbrain, de beheerde anti-virus en anti-malware oplossing ITHandsPlus.
Diverse gebruikers hebben aangegeven het toch prettig te vinden als er iets zichtbaar is dat het antivirus programma actief is.

We hebben daarom een kleur gecodeerd “tray icon” toegevoegd. Met behulp van kleur geeft het u direct inzicht over de status van de computer en is het mogelijk direct actie te ondernemen met 1 simpele muisklik.

De gebruikte kleuren spreken voor zichzelf:ITHPantimalware

Groen – Alles is in orde en uw computer is beschermt.
Geel – Er is waarschijnlijk niets aan de hand, maar een controle is te adviseren
Red – Er is malware gevonden

Naast dat de status van de computer zichtbaar is kunnen er door op het icoon te klikken een aantal acties direct worden uitgevoerd.

Status – Laat een rapportage zien van de laatste scan, en de huidige scan instellingen
Quick Scan – Start een snelle, grove scan van de computer
Full Scan – Start een volledige, grondige scan van de computer
Chack for updates – Deze keuze is alleen beschikbaar wanneer de status geel is en er is geen update ontvangen van de meest recente virus definities. Als deze optie wordt gekozen zal er worden gecontroleerd op een udpate en de meest recente update zal worden gedownload.

 

Nieuw: Automatische USB scan met ITHP beheerde anti-virus

Uw IT infrastructuur is al veilig met een firewall? De meeste problemen komen van binnenuit! ITHPBel Me Terug

Een telefoon opladen, nog even snel die Powerpoint presentatie op een USB stick zetten, eigen apparaten aansluiten via USB, het gebeurt dagelijks. Hoe onschuldig het lijkt, deze handelingen vormen een groot risico richting uw gehele IT infrastructuur en het fenomeen “Schaduw IT” wordt een feit. Als er op deze apparaten een virus aanwezig is en deze wordt direct in het netwerk aangesloten is zelfs de duurste firewall oplossing kansloos.

Met de meest recente ITHP anti-malware oplossing is dit probleem verholpen, direct bij de USB aansluiting. Ieder apparaat wat in een USB poort wordt gestoken zal automatisch worden gescand op eventueel aanwezige virussen. Zo worden onaangename verassingen voorkomen.

avaward

Gecertificeerde beveiliging: VB100

ITbrain ITHP Anti-Malware is onderscheiden met de VB100-certificering voor betrouwbaarheid door het tijdschrift “Virus Bulletin”.

Deze onderscheiding certificeert een detectiepercentage van 100% voor kwaadaardige software die als ‘in the Wild’ is vermeld door de “WildList Organization”. Bovendien mag anti-malwaresoftware die met deze certificering is onderscheiden, geen valse positieve resultaten genereren.

ITbrain
ITHP Anti-Malware

Beveilig uw apparaten tegen kwaadaardige software

Houd uw computers schoon en veilig. ITHP beheerde Anti-Malware beveiligt uw computers tegen bedreigingen als virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware. 24/7 – of het nu on- of offline is. ITHP richt de antivirus instellingen volledig in volgens uw wensen. Dit kan op verschillende computers en groepen. Maak u geen zorgen meer over updates – ITHP beheerde Anti-Malware onderhoudt zichzelf en is altijd up-to-date voor maximale veiligheid.

antimalwarelogo

Help-Desk
×
×

Winkelmand