loader image

WAAROM EEN WEBSITE?

Waarschijnlijk heeft u al een idee waarom u een website wilt hebben.

U was waarschijnlijk niet op deze site terecht gekomen als u niet iets met een website zou willen. Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom u “online” zou kunnen gaan. Wij zijn van mening wanneer u als bedrijf geen website heeft u, uzelf en het bedrijf tekort doet.

Uw website is 24/7 beschikbaar. 365 dagen per jaar kunt u geïnteresseerden in uw virtuele winkel ontvangen zonder dat u er zelf bij aanwezig hoeft te zijn. Een website is een interactief medium. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder dat u er bij aanwezig hoeft te zijn.

VROEGER EN NU

Vroeger zocht je in de telefoongids.

Waar men vroeger in de telefoongids keek om een bedrijf te zoeken, is dit nu verplaatst naar het internet. Kijk naar uzelf…. wanneer was de laatste keer dat u het telefoonboek of de goudengids in handen had? Weet u ook nog wanneer u de laatste zoekopdracht in Google ingaf? (Waarschijnlijk een paar minuten geleden waardoor u deze site bent uitgekomen!) Reden genoeg dus om een website te hebben. U moet eigenlijk altijd vindbaar zijn op het internet.

VISITEKAARTJE

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf.

Zonder dat potentiele klanten naar uw bedrijf hoeven te komen krijgen zij door uw site al een indruk over uw bedrijf. Dit kan de beslissing om zaken met u te gaan doen aanzienlijk verhogen.

HUISSTIJL

Een website is volledig in de stijl van uw bedrijf op te zetten.

Huisstijl, kleuren en zelfs de mogelijkheid om al artikelen of diensten via de website aan te bieden. Een website draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Veel potentiële klanten of handelspartners zullen u overslaan als u geen site hebt of als deze erg verouderd is.

Middels uw website kunt u perfect communiceren met potentiële klanten of handelspartners. Immers, de informatie is altijd up-to-date en beschikbaar.

Uw contact gegevens zijn altijd toegankelijk voor iedereen. U kunt er zelfs voor kiezen uw potentiële klanten en partners contact met u op te laten nemen via de site door middel van een contact formulier. Ook kunt u bijvoorbeeld zo een formulier gebruiken om offertes of meer informatie aan te laten vragen.

MEETBAAR

Beter meetbaar dan advertenties op papier.

Een website is veel meer meetbaar dan een advertentie in bijvoorbeeld de krant. Los van het feit dat een kleine advertentie in de zaterdag editie van een willekeurige krant zeer duur is, heeft u nooit de garantie dat deze gezien wordt. En als hij al gezien is, verdwijnt hij op zondag in de oud papier bak! Hoe weet u nu of uw advertentie iets heeft opgeleverd? Via het internet is alles controleerbaar en meetbaar. Het is zichtbaar vanaf waar, wanneer en hoe lang bezoekers op uw site zijn geweest.

SOCIAL MEDIA

Meer dan alleen bekendheid met een website.

U kunt uw website overal bekend stellen. Bijvoorbeeld een linkje op de site van een collega ondernemer, op uw Facebook, Twitter, Google plus – pagina etc. Ook een vermelding op uw visitekaartje doet wonderen. Denkt u bijvoorbeeld ook aan uw voicemail? Hierdoor kan alle informatie verstrekking gewoon doorgaan, zelfs als u op vakantie bent of gezellig op een feestje.

WEBSITES DOOR ITHANDSPLUS

 

Wilt u mensen informeren over uw bedrijf, diensten of vereniging?

Wilt u uw handelswaar via het internet verkopen en zo stevig besparen op de vaste kosten van uw bedrijf? Of wilt u uw hobby tentoonstellen of gewoon over uw persoonlijke leven vertellen? Een website is de oplossing. De combinatie van een site en email doet het helemaal. Meer omzet genereren, leden werven, informatie verstrekken of meer mensen met uw boodschap bereiken, met deze combinatie is uw succes verzekerd. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij samen met u naar uw mogelijkheden kunnen kijken.

Slider

KOSTEN VAN UW WEBSITE

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren.

Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan en wordt het materiaal door u zelf digitaal aangeleverd? Gaat het om een eenvoudige “statische” website of een database-gestuurde “dynamische” site? Dit zijn factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.

Om u te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor uw website te krijgen.

ONTWERPEN..MAKEN…ONDERHOUDEN

Wij ontwerpen, maken, onderhouden en hosten uw website volledig volgens uw wensen.

De websites die wij maken zijn op basis van een zogenaamd CMS.

CMS betekent, Content Management System. Met dit systeem kunt u zelf, nadat de site is opgeleverd,
diverse aanpassingen aan uw site doorvoeren.
Bijna op dezelfde wijze als u met een tekstverwerker zou doen wanneer u een brief schrijft.

Kijk  voor het ontwerp van een logo en huisstijl hier voor de mogelijkheden.

U kunt al een complete zakelijke website laten maken voor € 495,00 excl btw

Bel Me Terug

Budget KleinzakelijkZakelijkUitgebreid
Meer info/OfferteMeer info/OfferteMeer info/OfferteMeer info/Offerte
Benodigd budget € 199,- tot € 495,-Benodigd budget € 500,- tot € 950,-Benodigd budget € 950,- tot € 1500,-Benodigd budget € 1500,- tot > € 3500,-
Een budgetwebsite is een professionele website voor een klein budget. U kiest een kant- en klaar ontwerp en u kunt aan de slag met het vullen van uw website met behulp van het bijgeleverde CMS systeem.
Wij kunnen tegen een geringe meerprijs de website voor u vullen.
Een kleinzakelijke website is ideaal voor kleinere ondernemingen. De website bestaat uit c.a. 5 tot 10 pagina’s, een contactformulier en eventueel een fotoalbum. Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten in uw website wijzigen.
Wij kunnen tegen een geringe meerprijs de website voor u vullen.
Deze website heeft een maatwerk lay-out toegespitst op uw huisstijl en in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules als een blog, nieuwsbriefsysteem enz. Met het CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.Een maatwerk website met naar keuze meerdere lay-outs per pagina. Deze website kent meerdere modules zoals bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte, geavanceerd user management enz. Alle modules worden volledig ingericht naar uw wensen geïntegreerd in uw website.

ITHPwebsites

Kwalitatieve en betrouwbare websites voor iedereen

Voor ZZP en eenmanszaak | Voor midden- en kleinbedrijf

logo

Sluit Menu
Help-Desk
×
×

Winkelmand